praktijk voor spirituele ontwikkeling en ondersteuning

WIE BEN IK?

 

Spiritueel medium

Marian – spiritueel medium

 

Wanneer iemand als medium geestelijk beelden mag ontvangen, dan heeft die persoon meteen inzicht in het geheel. Bij mij ligt dat enigszins anders, omdat mijn intuïtie zó niet te werk gaat. Bij een ontmoeting had ik altijd wel bepaalde gevoelens betreffende die persoon, maar ik was er altijd onzeker over of dit nu mijn eigen invulling was of dat ik werkelijk iets opgepakt had van de ander. Tot het moment dat ik het advies kreeg om eens met kaarten te gaan werken…

In een spirituele winkel ‘viel’ ik voor de Zigeunerkaarten. Ik kocht een stok met bijbehorend boekje en ging ermee aan de slag. Dat was werkelijk een openbaring! De kaarten legden namelijk het probleem bloot en daardoor werd alles meteen duidelijk. De plaatjes op de kaarten zijn als het ware mijn beelden en ik behoefde nu dus niet meer te twijfelen over mijn gevoelens.

Maar al doende ontdekte ik dat er veel méér in een kaart ligt opgesloten dan wat het boekje aangeeft; voor mij hebben de kaarten veel meer diepgang. Iedere keer wanneer ik iets nieuws ervoer maakte ik daar notitie van en na een poosje had ik een schrift gevuld met waardevolle aantekeningen.

Toen merkte ik dat veel mensen wel geïnteresseerd zijn in het kaartleggen, maar het een probleem vinden om dat vanuit een boekje te leren. Daardoor ontstond bij mij een behoefte om anderen hierin wegwijs te maken en zo kwam het dus dat mijn schrift, tezamen met de basiskennis vanuit het boekje, uitgroeide tot een heuse map en jawel, ik begon met cursussen te geven.

Mijn cursisten vinden het fijn om feedback te krijgen, vragen te kunnen stellen, te oefenen met elkaar en naar mijn persoonlijke ervaringen te luisteren.

 

Ook was het voor mij fantastisch te ontdekken dat ik door middel van mijn handen bij iemand pijn of klachten kon wegnemen, innerlijke rust brengen en zelfs healing op zielenniveau kon bewerkstelligen.

 

Omdat ik zelf jarenlang flink uit balans ben geweest, weet ik wat het betekent als je een emotionele blokkade hebt. Dat kun je vaak zelf niet oplossen - dat geldt ook voor mij - en het doet mij daarom goed wanneer ik een ander daarmee verder op weg kan helpen. Daar ben ik dankbaar voor!

 

Ik leef en werk vanuit het principe dat alles één is, wat inhoudt dat alle dingen die gebeuren een functie hebben, dat alles en iedereen verbonden is met elkaar, en dat heden, verleden en toekomst met elkaar te maken hebben.

 

* * * * *

IK BEN DE ONEINDIGHEID...